воскресенье, 27 марта 2016 г.

Денний крем з ліпосомами вітаміну С

З роками організм в цілому, і шкіра зокрема, все більше потрібує  підтримку сильних антиоксидантів - речовин, що нейтралізують частину шкоди вільних радикалів і уповільнюють процес старіння. Крем з вітаміном С забезпечує такий захист для зрілої, втомленою шкіри, зволожуючи, пом'якшуючи і живлячи її.

Олія комбо - унікальна олія, яка на сьогоднішній день є єдиним натуральним рослинним аналогом ретиноидов, ефективним і безпечним. Олія комбо має протизапальні, антиоксидантні, противоалергенні властивості, регенерує, освітлює, пом'якшує. Для вікової шкіри рекомендується як засіб, що корегує зморшки і відновлює фотопопошкодженну шкіру, знижує ризик утворення рубців
Олія вівса, авокадо, виноградних кісточок живлять, пом'якшують, захищають шкіру він зовнішніх небрагопріятних впливів.
Фосфоліпон - гідрогенізований лецитин з високим вмістом фосфатидилхоліну. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, трансепідермальн зменшує у втрату вологи, ефективно пом'якшує шкіру і підвищує її еластичність, зменшує чутливість шкіри, її реактивність на різні несприятливі метеофактори.
Арабіногалактан - пребіотик, з унікальними характеристиками, підсилює місцевий імунітет, підвищує стійкість шкіри до агресивних факторів зовнішнього середовища.
Гранат Фітостероли у прискорюють обмінні процеси в організмі, мають антибактеріальну активність, сприяють поліпшенню еластичності шкіри, насичують її вологою, підвищують бар'єрні функції організму. Гранат має антимікробну властивість, він багатий фітонцидами, які сприяють швидкому загоєнню ран.
Церамид NP- коротколанцюговий церамід, що складається з фітосфінгозіна і насиченою жирної кислоти. Має гарну здатність «змішуватися» з холестерином і вільним жирними кислотами рогового шару, утворюючи структури схожі за будовою з роговим шаром шкіри, тим самим сприяючи швидкому і повноцінному відновленню шкірного бар'єру, «латаючи» роговий шар, в короткі терміни зменшує явища зневоднення шкіри і нормалізує трансепідермальних втрату води. Зменшує чутливість шкіри до несприятливих впливів агресивних факторів зовнішнього середовища, покращує пружність шкіри, має ліфтинг-ефект.
Бджолиний пасечний віск має бактерицидні, протизапальні, ранозагоювальні та пом'якшуючи властивості. Використовується в анти-ейдж продуктах, підтримуючи еластичність, тургор шкіри.
Ліпосоми вітаміну С - потужний антіосідант, працює зсередини, стимулюючи виробництво нового колагену в шкірі. Освіжає і омолоджує шкіру, вирівнює колір обличчя і зменшує пігментацію. Заспокоює чутливу шкіру, схильну до подразнень і запалень. Важлива функція вітаміну С - підвищення природної здатності шкіри протистояти впливу сонячних променів.
МЛК (мембранно-ліпідний комплекс Amisol Трио) - концентрований продукт, що містить фосфоліпіди, гліполіпіди і фітостероли. Через велику кількість сої, продукт насичений вітаміном F у високій концентрації. Має омолоджуючий ефект, розгладжує зморшки.
NAG - N-ацетил-D-глюкозамін (НАГ) - аміноцукор, природний структурний компонент гликозаминогликанов міжклітинної матриксу - гіалуронової кислоти. Активує синтез гіалуронової кислоти не тільки в фібропластах, але і в кератиноцитах, тим самим впливаючи на кератінізацію - оптимізуючи процеси ексфоліаціі і швидкості диференціювання кератиноцитів, Володіє доведеними депігментуючих властивостями. Механізм дії глюкозаміну полягає в інгібуванні (придушенні) гликозилирования тирозинази - важливого етапу синтезу меланіну. Пригнічує активацію матриксних металлопротеінази в опроміненні ультрафіолетом людських фібробластах, тим самим впливаючи на процеси ремоделювання колагену і запобігаючи його руйнування під впливом ультрафіолету.
НУФ (Натуральний Зволожуючий Фактор) - являє собою збалансовану і адаптовану для використання в косметиці альтернативу натуральному зволожуючого фактору. Забезпечує тривале зволоження шкіри, яке не залежить від вологості повітря.
Екстракт ратанії завдяки потужним антиоксидантним і фотозахисним властивостями лігнанов, що поглинає ультрафіолет в діапазоні 320-340 нм, ідеальний для антивікових і сонцезахисних засобів. Так само робить антизапальною, регенерують, зменшує окислювальний стрес і освіту ліпідних пероксидів.
Екстракт СО2 ратанії має антиоксидантну, антимікробну і протизапальну дію, має властивість зменшення (поглинання) сонячного випромінювання: до 20 см² / мг для УФ-В спектра випромінювання 280-320 нм і для УФ-А2 спектра випромінювання 320-340 нм; значно послаблює вплив випромінювання дл. 350 нм, має себорегулируючу дію, активно відновлює шкірний покрив, ефективний антиоксидант.
 СО2 екстракт гуггула стимулює синтез власного колагену, надає балансує дію, слабо активізуючи рецептори до естрогенів, сприяють зміцненню дермальних структур за рахунок пригнічення ферментативного руйнування волокон і протеогліканів дерми.
 СО2 екстракт звіробою має виражену антимікробну і протизапальну дію, антиоксидант, при комбінуванні з екстрактом ратанії стає безпосередньо УФ-фільтром з бустером SPF (екстракт повністю очищений від гіперицину).
СО2 екстракт розмарину - потужний антиоксидант.
Алое-вера концентрат - натуральний органічний, біологічно активний і повноцінний продукт. Алое насичене біологічно активними речовинами, серед яких - полісахариди, саліцилова кислота, вітаміни (А, С, Е, групи В), незамінні амінокислоти (містить 18 амінокислот з 23 можливих), протеїни, фітостерини, мінерали (Сa, K, Na, Mg , Zn, Cu, Cr). Алое Віра уповільнює процес старіння, покращує стан шкіри. На сьогоднішній день продукт Алое Віра є одним з найбільш ефективних речовин рослинного походження, що підтримують красу, здоров'я, сяйво і молодість шкіри.
Ефірна олія ладану - відновлює шкіру, що в'яне. Розгладжує зморшки, підвищує тонус шкіри.
Склад: гідролат бузини, олія комбо, олія авокадо, олія вівса, олія виноградних кісточок, Prolipid 141, фосфоліпон, віск бджолиний, арабіногалактан, фітостероли гранату, ліпосоми вітаміну С, церамід, Мембранно Н.П.-Ліпідний, NAG комплекс, Натуральний Зволожуючий Фактор, екстракт СО2 ратанії, екстракт СО2 гуггул, екстракт СО2 звіробою, екстракт СО2 розмарину, алое-вера концентрат, ефірна олію ладану, консервант.

Комментариев нет:

Отправить комментарий