пятница, 29 июля 2016 г.

Ламінування волосся

Ламінування волосся в домашніх умовах - ні краплі чарівництва

Ламінування волосся - це саме та процедура, яка допоможе вам виглядати не гірше королев телеекрану.
Насправді немає нічого складного в тому, щоб ваше волосся виглядало на усі 100! 

Але перш ніж розповісти про ламінування волосся в домашніх умовах, давайте дізнаємося, що це за процедура.

Ламінування волосся - що ж це?

Це чудова можливість оздоровити ваше волосся. Ви забудете про посічене і ламке волосся. Волосся стане помітно здоровішими і краще виглядати.

Це чудовий спосіб «приручити» волосся і додати йому блиску. Волосся буде легко розчісуватися і слухняно лежати після укладання або просто сушіння. Це дозволить вам створювати гарні зачіски кожен день

Також це засіб захистити волосся від негативного впливу навколишнього середовища. Після ламінування кожна волосинка буде наповнена захисними речовинами. Крім того, волосся припине  швидко втрачати блиск і силу кольору після фарбування.
Це ефективний засіб зміцнити волосся. Тонка плівка, яка залишиться після ламінування волосся, згладить всі нерівності структури волосся. Волосся стане міцніше і товстіше. Будь-яка зачіска буде виглядати на такому волоссі ефектніше.

Ламінування волосся і його дія

Щоб зрозуміти принцип ламінування, давайте звернемося спочатку до самій структурі волосся. Кожен волосок складається з декількох шарів кератінових прозорих лусочок. Вони називаються кутикулою і складають зовнішній шар волосся. У здорового волосся кожна лусочка щільно прилягає до стовбура волосся і прикриває наступну.
Але під впливом навколишнього середовища і різних маніпуляцій з волоссям ці лусочки відшаровуються, поверхня волосся стає шорсткою. Тоді волосся починає піддаватися пошкодженням. Кінчики січуться, саме волосся тьмяніє.
Ламінування волосся утворює спеціальну плівку, яка закриває кожен волос і кінчики, обволікує лусочки і притискає їх назад до стовбура. Таким чином, виходить нова поверхня волосся, яка протистоїть зовнішньому впливу.

Ламінування волос - шкода чи користь?

Можна з упевненістю сказати, що  склад, який наноситься при ламінуванні волосся абсолютно безпечний для їх здоров'я.
При ламінуванні на волосся наноситься целюлозна плівка, яка захищає волосся від пошкоджень, відштовхує зайву вологу. Але, що дуже важливо, при цьому шкіра голови і саме волосся можуть дихати. А плівка не дає можливості корисниим речовинам, вітамінам, протеїнам і вологі вийти зі структури волосся.
Після процедури ламінування волосся стає гладким і блискучим. При ламінуванні фарбованого волосся колір протримається довше і не потьмяніє. Також ламінування підсилює ефект лікувальних масок.

Ламінування волосся в домашніх умовах

Вимийте волосся шампунем глибокого очищення. Нанесить рівномірно ламінат на кожне пасмо волосся, одягнить поліетиленову шапочку і укутайте  голову рушником або одягнить вовняну шапочку. Тримайте близько 1 години, кожні 10- 15 хвилин прогріваючи фіном зверху рушника. Змийте чистою водою. Ефект ламінування триватиме 2-3 тижні.


Комментариев нет:

Отправить комментарий